KT- Hautauspalvelut - Arkut ja Uurnat

Tutustu valmistajiin:

KT-Hautauspalvelu edustaa SHT Tukku Oy:n kotimaisia ja korkealuokkaisia arkkuja ja uurnia. Verhoilluissa arkuissa on myös hyvinkääläisen Mansikkamäki Oy:n malleja.

 

SHT Tukun valmistamat kotimaiset arkut tunnistaa niihin kiinnitetyistä alkuperätunnuksista, joissa on havulogo ja Avainlippumerkki. Kaikki tällaisella alkuperätunnuksella varustetut arkut on valmistettu käsityönä Punkalaitumella. Puupintaisilla ja verhoiluilla arkuilla on yhteinen tunnuskorttinsa, Eko-arkulla on oma erillinen tunnuksensa. Alkuperätunnuskortissa kerrotaan arkunvalmistuksessa käytetyistä materiaaleista. Tunnusten tarkoituksena on kertoa kuluttajalle, että kyseessä on tuote, joka on valmistettu Suomessa turvallisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tunnuskortissa oleva Avainlipputunnus kertoo tuotteen olevan Suomessa valmistettu ja että se täyttää Suomalaisen Työn Liiton hyväksyttäville tuotteille asetettavat korkeat vaatimukset.

 

Uurnamallistossamme on valittavissa puupintaisia, keraamisia, alumiinisia sekä verhoiltuja uurnia. Tuotevalikoimamme uurnat ovat perinteisiä, yksilöllisiä ja kauniita.

 

Kaikkien uurniemme materiaalit täyttävät maatuvuus vaatimukset.

KT-Hautauspalvelut

Hautaustoimisto ja kukkapalvelu

sähköposti: riihimaki@kthautauspalvelut.fi

Kotisivut yritykselle: mainostoimisto Turku, Expy Oy

Kotisivujen valokuvaus ja grafiikka: Grand Art Oy